Σχετικά με το Μετεωρολογικό Σταθμό

La Crosse Technology

Ο Μετεωρολογικός Σταθμός τροφοδοτείται από έναν La Crosse Technology WS2310. Τα δεδομένα συλλέγονται κάθε 2 δευτερόλεπτα και η ιστοσελίδα ενημερώνεται κάθε 5-10 δευτερόλεπτα. Η σελίδα και τα δεδομένα της συλλέγονται από το Λογισμικό Weather Display. Ο Μετεωρολογικός Σταθμός αποτελείται από ένα Ανεμόμετρο, ένα Βροχόμετρο και έναν Αισθητήρα Θερμοκρασίας-Υγρασίας τοποθετημένο σε ειδικό μετεωρολογικό κλωβό για την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια καταγραφής. Φωτογραφία από τον Μ. Σταθμό και την Webcam :

http://www.meteokav.gr/palaiochori/wstation_pal.JPG

Σχετικά με το Παλαιοχώρι

http://www.meteokav.gr/palaiochori/palaiochori3.JPG

http://www.meteokav.gr/palaiochori/palaiochori3.JPG

Το Παλαιοχώρι Καβάλας βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Παγγαίου στον νομό Καβάλας. Είχε 1604 κατοίκους στην απογραφή του 2001. Απέχει 27 χιλιόμετρα από την πόλη της Καβάλας και 10 χιλιόμετρα από την Ελευθερούπολη. Διοικητικά ανήκει στον Δήμο Παγγαίου με έδρα την Νικήσιανη.

Σχετικά με την Webcam

Η Webcam κοιτάει Νότια - Νοτιοδυτικά του χωριού.

http://www.meteokav.gr/palaiochori/webcam_lp.JPG

Μοντέλο Webcam: Logitech Quickcam Pro Λογισμικό: Tincam

Σχετικά με τη ιστοσελίδα

Αυτή η σελίδα βασίζεται σε πρότυπο από CarterLake.org με μετατροπή σε κώδικα PHP από Saratoga-Weather.org.
Πολλές ευχαριστίες στον Kevin Reed του TNET Weather για την εργασία στα πρότυπα του Carterlake, και το σχεδιασμό για την κοινή διαχείριση της σελίδας σε κώδικα PHP.
Πολλές ευχαριστίες στον Mike Challis του Long Beach WA για την γεννήτρια κατασκευής γραφικών διεύθυνσης ανέμου, Εναλλάκτη Θεμάτων και τη βοήθεια μορφοποίησης αυτών των προτύπων με κώδικα CSS.
Πολλές ευχαριστίες στον Ken True του Saratoga-Weather.org για την απεικόνιση του πίνακα συνθηκών με κώδικα AJAX, του κεντρικού πίνακα και την ενσωμάτωση του TNET Weather common PHP site design για αυτήν τη σελίδα.

Ευχαριστίες στον Αθανάσιο Τσιουκανάρα του meteothes.gr για τα αρχεία ελέγχου της Ελληνικής μετάφρασης.

Το πρότυπο αρχικά βασίστηκε στο Designs by Haran.

Ατή η σελίδα συμμορφώνεται με το XHTML 1.0. Επαληθεύστε τα XHTML και CSS αυτής της σελίδας.