Σχετικά με το Μετεωρολογικό Σταθμό

This Site is Powered by Davis Weather Station!

Ο Μετεωρολογικός Σταθμός είναι ένας Davis Vantage Pro2 6153. Τα δεδομένα συλλέγονται κάθε 2,5 δευτερόλεπτα και η ιστοσελίδα ενημερώνεται κάθε 10-20 δευτερόλεπτα. Η σύνδεση στο διαδίκτυο γίνεται δορυφορικά με αποτέλεσμα να υπάρχουν αναμενόμενες καθυστερήσεις καθώς και πιθανές διακοπές κατα τη διάρκεια έντονων καιρικών φαινομένων. Η σελίδα και τα δεδομένα της συλλέγονται από το λογισμικό Weather Display και Weatherlink. Ο Μετεωρολογικός Σταθμός αποτελείται από ένα Ανεμόμετρο, ένα Βροχόμετρο και έναν Αισθητήρα Θερμοκρασίας-Υγρασίας τοποθετημένο σε ειδικό μετεωρολογικό κλωβό με 24ωρο ανεμιστηράκι που διακινεί τον εσωτερικό αέρα για την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια καταγραφής. Μερικές φωτογραφίες από την μονάδα του μετεωρολογικού σταθμού στον κήπο (φωτο αριστερά) καθώς και το ανεμόμετρο με το δορυφορικό πιάτο αναμετάδοσης (φωτο δεξιά)

Σχετικά με το Βουνοχώρι

Το Βουνοχώρι είναι το πιο ψηλό ορεινό χωριό στον Νομό Καβάλας, σε υψόμετρο 830μ. Βρίσκεται στο Βόρειο τμήμα του Νομού και απέχει από την πόλη της Καβάλας 25 χιλιόμετρα. Οι μόνιμοι κάτοικοι δεν ξεπερνούν τους 50.

Σχετικά με τις Κάμερες

Βασική Κάμερα - Νοτιανατολικά
Κάμερα Κήπου - Δυτικά
Webcam: Logitech Quickcam 9000 - Software: Tincam
Webcam: Logitech C905 - Software: Tincam

Σχετικά με τη ιστοσελίδα

Αυτή η σελίδα βασίζεται σε πρότυπο από CarterLake.org με μετατροπή σε κώδικα PHP από Saratoga-Weather.org.
Πολλές ευχαριστίες στον Kevin Reed του TNET Weather για την εργασία στα πρότυπα του Carterlake, και το σχεδιασμό για την κοινή διαχείριση της σελίδας σε κώδικα PHP.
Πολλές ευχαριστίες στον Mike Challis του Long Beach WA για την γεννήτρια κατασκευής γραφικών διεύθυνσης ανέμου, Εναλλάκτη Θεμάτων και τη βοήθεια μορφοποίησης αυτών των προτύπων με κώδικα CSS.
Πολλές ευχαριστίες στον Ken True του Saratoga-Weather.org για την απεικόνιση του πίνακα συνθηκών με κώδικα AJAX, του κεντρικού πίνακα και την ενσωμάτωση του TNET Weather common PHP site design για αυτήν τη σελίδα.

Ευχαριστίες στον Αθανάσιο Τσιουκανάρα του meteothes.gr για τα αρχεία ελέγχου της Ελληνικής μετάφρασης.

Το πρότυπο αρχικά βασίστηκε στο Designs by Haran.

Ατή η σελίδα συμμορφώνεται με το XHTML 1.0. Επαληθεύστε τα XHTML και CSS αυτής της σελίδας.